Yritys

Taloudellista ja ympäristöä arvostavaa puun käyttöä

Olemme teknologiayhtiö, joka kehittää mittausjärjestelmiä ja ohjelmistoja mekaaniselle puunjalostusteollisuudelle.

MiCROTEC on puun ominaisuuksien älykkään tunnistamisen globaali teknologia- ja markkinajohtaja. Yhtiö on ohjannut alan kehitystä jo vuodesta 1980. MiCROTECin innovatiiviset teknologiat ja järjestelmät auttavat tehostamaan, optimoimaan ja nopeuttamaan kaikkia mekaanisen metsäteollisuuden prosesseja. Olemme sitoutuneet mahdollistamaan asiakkaillemme taloudellisen ja ympäristöä arvostavan puun käytön.

MiCROTECin 450 työntekijää seitsemässä toimipisteessä eri puolilla maailmaa palvelevat asiakkaitamme yli 50 maassa.

Tavoitteemme on tehdä asiakkaidemme tuotantolaitoksista kannattavampia. Saavutamme tavoitteemme ratkaisuilla, jotka auttavat tuntemaan raaka-aineen paremmin, hallitsemaan tietoa ja optimoimaan laadutus- ja tuotantoprosessia. Edistykselliset teknologiaratkaisumme ja palvelumallimme tuovat asiakkaillemme kilpailuetua.

MiCROTEC-konserni

FinScan on yhdistänyt voimansa maailman johtavan puuteollisuuden mittalaitevalmistajan, MiCROTECin, kanssa, ja on nyt MiCROTEC Espoo. Yhdessä konsernin muiden yhtiöiden kanssa voimme tarjota sahateollisuudelle ensiluokkaista tuotekehitystä, laajemman tuotevalikoiman ja entistä parempaa palvelua.

Otamme kansainvälisestä konserniyhteistyöstämme kaiken irti tarjotaksemme asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia kannattavuuden ja kilpailukyvyn parantamiseksi. Osana maailman suurinta puuteollisuuden mittalaitevalmistajaa olemme edelleen sama luotettava yhteistyökumppani – pystymme vain tarjoamaan entistä laajemman tuotevalikoiman ja parempaa palvelua.

 

Palvelumallimme

MiCROTEC Espoo tarjoaa aina paikallista palvelua, asiakkaan omalla kielellä. Pääkonttorimme sijaitsee Espoossa, mistä palvelemme asiakkaitamme koko Suomessa. Keskittämällä myynnin, asennuksen ja huollon kotimaahan olemme aina lähellä asiakkaitamme.

Ota meihin yhteyttä jo tänään!

Myynti- ja tuotekehitystiimimme ovat aina valmiita suunnittelemaan kanssasi parhaat ratkaisut juuri sinun sahallesi.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, mistä aloitetaan.

Tekninen tukemme on lähellä

Aina palveluksessanne.
Tarjoamme kaikille asiakkaillemme huolto- ja ylläpitopalveluita paikallisesti varmistaaksemme, että toimittamamme järjestelmät palvelevat asiakkaidemme tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Järjestelmien säännöllinen huolto ja ylläpito ovat tärkeä osa toimivaa mittausprosessia.

Huolto- ja palvelusopimus

Huolto- ja palvelusopimuksemme tuo sahalaitokselle käyttövarmuutta ja huolettomuutta.
Palvelusopimusasiakkaanamme huolto- ja kunnossapitokustannukset ovat tiedossa etukäteen, ja me huolehdimme siitä, että laitteet huolletaan ja tarkastetaan säännöllisesti.

Palvelusopimusasiakkanamme saat tarvitsemassasi laajuudessa:

  • Paikallisen teknisen tuen
  • Määräaikaishuollot
  • Etätarkistukset
  • Koulutus- ja neuvontapalvelut

Huolto- ja palvelusopimuksen hyödyt:

  • Huollot tehdään ajallaan ennakkosuunnitelman mukaan
  • Järjestelmät ovat aina parhaassa mahdollisessa kunnossa
  • Vuosittaiset huoltokustannukset ovat etukäteen tiedossa
  • Sopimusasiakkaiden palvelupyynnöt priorisoidaan teknisessä tuessamme
  • Edullisemmat varaosat ja erikseen tilatut huoltotyöt.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille parhaiten sopiva huolto- ja palvelukokonaisuus!

Ura MiCROTECilla

Tule meille töihin, harjoitteluun tai lopputyötä tekemään!

Ajankohtaista

Tavataan messuilla ja tapahtumissa 2023!

Tavataan messuilla ja tapahtumissa 2023!

Tänä vuonna olemme mukana seuraavilla messuilla ja tapahtumissa: ★ SAWTEC DAYS - Umeå, SWE - tammikuu, 18-19★ IHLA - Indianapolis, USA - helmikuu, 06-08★ SAWTEC DAYS - Örebro, SWE - helmikuu, 08-09★ MLMA - Missisippi, USA - helmikuu, 16-17★ SAWTEC DAYS - Ronneby, SWE...

lue lisää
WordPress Image Lightbox Plugin