Tekoäly on vakiona kaikissa MiCROTECin laaduttavissa mittareissa

15.12.2022

MiCROTEC on lanseerannut uuden syväoppimisalustan, MiCROTEC Ai:n. Alusta on kehitetty asiantuntijoidemme tiiviissä kansainvälisessä yhteistyössä, ja se toimii tästä eteenpäin kaikkien laaduttavien mittareidemme tekoälyn perustana. Syväoppiva tekoäly on osa kaikkia MiCROTEC-tuotteita tukkikentältä jatkojalostukseen. Tarkoituksena on tekoälyä hyödyntämällä nostaa puunjalostusteollisuuden mahdollisuudet uudelle tasolle.

Tekoälyä hyödyntämällä tukkien laadutuksessa pystytään paitsi havaitsemaan tarkasti puun viat myös määrittämään puun tarkan tilavuuden talvella lumen ja jään alta. Sahatavaran laadutuksessa päästään tekoälyn avulla eroon alilaadutuksesta, ja jatkojalostuksessa tekoäly antaa mahdollisuuksia muun muassa esteettisesti tietynlaisten kuvioiden tuotantoon.

News and articles

Nähdään Ligna-messuilla

Nähdään Ligna-messuilla

Pitkän odotuksen jälkeen pääsemme jälleen tapaamaan Ligna-messuilla Hannoverissa! MiCROTEC toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan alan uusimpiin innovaatioihin messuosastoillemme halleissa 25 ja 27. Koko Suomen-myyntitiimimme on mukana messuilla ja olisi mukava...

lue lisää
WordPress Image Lightbox Plugin