MiCROTECin Finscan-järjestelmä on hyväksytty koneelliseen lujuuslajitteluun ensimmäisenä Baltiassa Stora Enson sahalla

12.4.2022

Stora Enson sahalla täysin ohjelmistopohjaista lujuuslajittelua tehdään Microtecin Finscan-laadutusmittarilla kuivalajittelussa. Ohjelmistopohjainen koneellinen lujuuslajittelu käyttää tilastollista analyysia oksista, kasvusuunnista ja muista oksiin liittyvistä tekijöistä, ja näiden pohjalta luotua mallia, johon arvioitu lujuus perustuu. Tällä hetkellä MiCROTECin Finscan-järjestelmä on hyväksytty koneelliseen lujuuslajitteluun Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Baltiassa.

Kehittämämme sahatavaran lujuuslaskentaohjelmisto hyväksyttiin vuonna 2019 CEN-ryhmän kokouksessa käytettäväksi koneelliseen lujuuslajitteluun standardin EN 14081 mukaisesti. Järjestelmän uutuutena ja etuna on se, että täysin ohjelmistopohjaisena ratkaisuna se voidaan asentaa suoraan lähes kaikkiin MiCROTECin Finscan-järjestelmiin ilman muutoksia elektroniikkaan tai sahalaitoksen mekaniikkaan.

 

News and articles

Nähdään Ligna-messuilla

Nähdään Ligna-messuilla

Pitkän odotuksen jälkeen pääsemme jälleen tapaamaan Ligna-messuilla Hannoverissa! MiCROTEC toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan alan uusimpiin innovaatioihin messuosastoillemme halleissa 25 ja 27. Koko Suomen-myyntitiimimme on mukana messuilla ja olisi mukava...

lue lisää
WordPress Image Lightbox Plugin