MiCROTEC julkistaa uuden tuotemerkkistrategian FinScanin ja WoodEyen kanssa

3.5.2021

Saha- ja puunjalostusteollisuuden skannaus- ja optimointiratkaisujen maailmanlaajuinen johtaja Microtec ilmoitti tänään FinScanin ja WoodEyen ​​virallisesta integroinnista ja sisällyttämisestä Microtec-perheeseen.

Tästä lähtien kaksi Suomessa ja Ruotsissa sijaitsevaa yritystä toimivat Microtecin yhteisen yritysbrändin alla, mikä heijastaa yritysten yhdistymistä ja tehostettua yhteistyötä. ”Pyrimme yhdessä saavuttamaan yhteisen tavoitteen: olemaan entistä vahvempia yhdessä asiakkaitamme ja kumppaneitamme varten, toimimaan maailmanlaajuisesti säilyttäen paikallisen ja alueellisen läsnäolon”, toteaa Brixenissa sijatsevan Microtecin emoyhtiön toimitusjohtaja Frank Jöst.

Uusi Microtec-organisaatio koostuu eri toimistoista ja osaamiskeskuksista kuudessa eri maassa: pääkonttori Brixenissa sekä Venetsiassa Italiassa; entinen Finscan, nyt Microtec Espoo Suomessa; Microtec Rosenheim Saksassa; Microtec Linköping, entinen WoodEye Ruotsissa; Microtec-toimisto Vancouverissa, Kanadassa; ja Lucidyne – Microtec-divisioona Corvalliksessa Yhdysvalloissa.

Asiakkailla on nyt mahdollisuus valita ratkaisuja laajennetusta tuoteportfoliosta, joka perustuu integroituihin skannaus- ja optimointiratkaisuihin kaikissa puunjalostusprosesseissa: tukkikentältä sahaan, tuore- ja kuivalajittelussa, höylä- ja jatkojalostuskäytössä.

Yhteisen brändin tavoitteena on yhdistää kaikissa Microtecin ratkaisuissa kaikkien näiden yritysten osaaminen, avainteknologia ja vahvuudet yhteen globaaliin yritykseeen, jolla on vahvat tuotemerkit. Tämän takia FinScan- ja WoodEye-tuotemerkit integroidaan MiCROTEC-yritysbrändiin.

Microtecin tehtävänä on saada puunjalostusteollisuus toimimaan kannattavammin ja tarjota kaikille asiakkaille maailmanlaajuisesti erinomaista palvelua. Uusi yhdistetty yritysalusta antaa asiakkaillemme kilpailuedun kaikilla puunjalostuksen aloilla. Yhdistymisen seurauksena Microtec tarjoaa asiakkailleen parasta mahdollista palvelua kaikilla markkinoilla.

Uuden tuotemerkkistrategian yhteydessä toteutettiin ainutlaatuinen videotapahtuma, jonka tarkoituksena oli tiedottaa kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme tästä merkittävästä muutoksesta.

Napsauta tästä katsoaksesi videon!

News and articles

Ensimmäinen Finscan-laatumittari Italiaan Bettegan sahalle

Ensimmäinen Finscan-laatumittari Italiaan Bettegan sahalle

MiCROTEC ja italialainen Bettega Legnami S.r.l. ovat tehneet sopimuksen laajamittaisesta puun älykkäiden mittauslaitteiden toimituksesta Bettegan sahalinjalle ja tuorelajitteluun. Ensimmäisenä linjassa on poikittain mittaava tukkimittari Logeye 901 Stereo, joka tekee...

lue lisää
WordPress Image Lightbox Plugin