MiCROTEC Espoo toimittaa Logeye 301 DC -tukkimittarin Luopajärven Sahalle

16.3.2023

Pitkän odotuksen jälkeen pääsemme jälleen tapaamaan Ligna-messuilla Hannoverissa! MiCROTEC toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan alan uusimpiin innovaatioihin messuosastoillemme halleissa 25 ja 27.

Koko Suomen-myyntitiimimme on mukana messuilla ja olisi mukava tavata! Ota yhteyttä niin sovitaan tarkemmin.

Nähdään Hannoverissa!

MiCROTECin Logeye 301 DC toimitetaan Luopajärven Sahalle elokuussa 2023 ja toimitus on kokonaisuudessaan MiCROTEC Espoon vastuulla. Tämä tarkoittaa, että käyttöönotto, huolto ja varaosatoimitukset tehdään Suomesta.

– Uusi tukkimittari on investointi pitkälle tulevaisuuteen. Teimme vertailua eri vaihtoehtojen välillä ja MiCROTECilla oli tarjota meille soveltuvin ratkaisu. Koska röntgeninvestointi ei ole ajankohtainen, kuorikameroilla varustettu 3D-tukkimittari on ehdottomasti paras ratkaisu meille tässä vaiheessa. Päätöstä puolsi myös se, että kameroilla voidaan tehdä automaattisesti kuorikorjaus ja lumi-/jäävähennys. Jatkoa ajatellen MiCROTECilla on myös tarjota laajin valikoima tuotantoomme soveltuvia muita mittalaitteita, kertoo Luopajärven Sahan metsäpäällikkö Juha Anttila.

MiCROTECin Logeye 301 on maailman eniten käytössä oleva tukkimittarimalli. Logeye 301:llä saavutetaan vakaa ja luotettava kuoren mittaustarkkuus kaikkina vuodenaikoina ilman röntgeniä. Järjestelmä voidaan laajentaa päätykameroilla, jolloin myös lahot ja sinistymät tunnistetaan tukin päistä automaattisesti.

Lue lisää MiCROTECin tukkimittareista

Teimme vertailua eri vaihtoehtojen välillä ja MiCROTECilla oli tarjota meille soveltuvin ratkaisu. Koska röntgeninvestointi ei ole ajankohtainen, kuorikameroilla varustettu 3D-tukkimittari on ehdottomasti paras ratkaisu meille tässä vaiheessa. Päätöstä puolsi myös se, että kameroilla voidaan tehdä automaattisesti kuorikorjaus ja lumi-/jäävähennys.

Juha Anttila

metsäpäällikkö, Luopajärven Saha Oy

News and articles

Tavataan messuilla ja tapahtumissa 2023!

Tavataan messuilla ja tapahtumissa 2023!

Tänä vuonna olemme mukana seuraavilla messuilla ja tapahtumissa: ★ SAWTEC DAYS - Umeå, SWE - tammikuu, 18-19★ IHLA - Indianapolis, USA - helmikuu, 06-08★ SAWTEC DAYS - Örebro, SWE - helmikuu, 08-09★ MLMA - Missisippi, USA - helmikuu, 16-17★ SAWTEC DAYS - Ronneby, SWE...

lue lisää
WordPress Image Lightbox Plugin