Lucidyne on nyt MiCROTEC Corvallis

4.5.2022

Kaksi vuotta sitten keskellä pandemiaa MiCROTEC osti Lucidynen, joka on tekoälypohjaisten mittausratkaisujen markkinajohtaja ja edelläkävijä Amerikan markkinoilla. Vuosi sitten julkistettiin tieto FinScanin nimeämisestä uudelleen MiCROTEC Espooksi ja Woodeyen MiCROTEC Linköpingiksi. Nyt vastaava brändimuutos toteutetaan Yhdysvalloissa ja Kanadassa. Tämä on viimeinen vaihe puunmittausratkaisujen maailmanlaajuisen markkinajohtaja MiCROTECin brändinyhtenäistämisstrategiassa. Lucidyne on nyt MiCROTEC Corvallis. Tämän lisäksi Vancouverissa sijaitsevasta SPRINGER-MiCROTECistä tulee MiCROTEC Vancouver ja se yhdistetään samaan liiketoimintayksikköön Corvalliksen kanssa. MiCROTEC Corvalliksesta tulee MiCROTECin Pohjois-Amerikan-, Australian- ja Uuden-Seelannin-toimintojen keskus. Tästä toimintojen yhdistämisestä seuraa merkittäviä parannuksia kaikille MiCROTECin asiakkaille maailmanlaajuisesti.

Yhdysvalloissa ja Kanadassa tarjottava tuotemallisto kasvaa merkittävästi ja vahvistaa samalla brändin asemaa Pohjois-Amerikassa

”Lucidynen erinomainen tekoälyteknologia ja verraton palvelulaatu sekä MiCROTECin huomattavan laaja tuotevalikoima ja maailmanlaajuinen kokemus muodostavat vankan perustan uudelle ja vahvalle yhden brändin alla toimivalle Pohjois-Amerikan-organisaatiolle”, sanoo Microtecin toimitusjohtaja Frank Jöst. Kahdessa toimipisteessä työskentelee kaikkiaan yli 100 työntekijää.

”Yrityksillämme on yhteiset arvot ja yhteinen visio, joten tämä brändien yhtenäistäminen on meille paras mahdollinen kehitysaskel”, kertoo Mark Hiatt, MiCROTEC Corvalliksen ja Vancouverin toimitusjohtaja.

Palvelu nyt lähempänä asiakkaita Australiassa ja Uudessa-Seelannissa

MiCROTEC Corvallis ottaa nyt vastuun kaikkien MICROTECin australialaisten ja uusiseelantilaisten asiakkaiden tukipalveluista. Ratkaisu pienentää aikavyöhyke-eroa ja helpottaa näin yhteistyötä asiakkaiden kanssa merkittävästi.

Tekoäly tehostamaan tuotteita Euroopassa

MiCROTECin ja Lucidynen huippulaadukkaiden teknologisten ratkaisujen yhdistäminen on ollut yksi päätavoitteista yhteistyön alkamisesta lähtien. Euroopassa tämä näkyy ennen kaikkea patentoidun tekoälyjärjestelmän integroimisena MiCROTECin tuotevalikoimaan. Luvassa on kehitysaskel, joka nostaa tukkien ja sahatavaran mittauksen aivan uudelle tasolle tekoälyn avulla. Kaikki konsernin tutkimus- ja kehitystiimit tekevät yhteistyötä täydellä höyryllä, jotta tämä tavoite saadaan toteutettua mahdollisimman pian.

”Olemme hyvin ylpeitä päästessämme kehittämään Euroopan tekoälyosaamista yhdysvaltalaisella tietotaidollamme”, korostaa Patrick Freeman, Lucidynen teknologiajohtaja, joka on maaliskuusta 2022 alkaen toiminut myös koko MiCROTEC-konsernin teknologiajohtajana.

Turkoosi MiCROTECin maailmanlaajuiseksi tunnusväriksi

Lucidynen brändi-integroinnin myötä MiCROTECin turkoosi on nyt puuteollisuuden johtavien mittausratkaisujen maailmanlaajuinen tunnusväri. Se edustaa yrityksen perusarvoja: innovaatiota, pyrkimystä erinomaisuuteen ja tiimityötä.

”Tämä on myös vahva signaali eurooppalaisille asiakkaillemme. Haluamme tarjota heille entistä innovatiivisempia mittaus- ja ohjelmistoratkaisuja hyödyntämällä maailmanlaajuisia synergioitamme ja entisestään kasvanutta tuotekehitystiimiämme”, toteaa MiCROTECin myyntijohtaja Arianna Giudiceandrea.

MiCROTECin ja Lucidynen huippulaadukkaiden teknologisten ratkaisujen yhdistäminen on ollut yksi päätavoitteista yhteistyön alkamisesta lähtien. Euroopassa tämä näkyy ennen kaikkea patentoidun tekoälyjärjestelmän integroimisena MiCROTECin tuotevalikoimaan. Luvassa on kehitysaskel, joka nostaa tukkien ja sahatavaran mittauksen aivan uudelle tasolle tekoälyn avulla.

News and articles

Nähdään Ligna-messuilla

Nähdään Ligna-messuilla

Pitkän odotuksen jälkeen pääsemme jälleen tapaamaan Ligna-messuilla Hannoverissa! MiCROTEC toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan alan uusimpiin innovaatioihin messuosastoillemme halleissa 25 ja 27. Koko Suomen-myyntitiimimme on mukana messuilla ja olisi mukava...

lue lisää
WordPress Image Lightbox Plugin