Isojoen Saha Oy:lle jo toinen BoardMaster

2.3.2020

Asiakkaamme Isojoen Saha Oy luottaa BoardMasterNOVA-laadutusjärjestelmäämme jo toistamiseen. Toimitamme Isojoen Sahalle BoardMasterNOVA-N laadutusjärjestelmän lujuuslajitteluohjelmiston kera. Järjestelmän lujuuslajittelu on sertifioitu EN14081-2 -standardin mukaisesti C35-luokkaan asti kuuselle ja männylle. Laadutusjärjestelmä sisältää uusimman tekoälyä hyödyntävän vikojen tunnistusmenetelmän Buzzardin ja mahdollistaa lajittelun jopa 200 lautaa minuutissa nopeudella. Isojoen Sahan ensimmäinen BoardMasterNOVA-N on ollut sahan tuorelajittelussa käytössä kesästä 2017 ja toisen skannerinsa saha ottaa käyttöön kuivalajittelussaan kesällä 2020.

Isojoen Sahan toimitusjohtajan Esa Hakamäen mukaan yhteistyö on aina sujunut mutkattomasti ja laitteet ovat olleet luotettavia. ”Ensimmäinen FinScan laatumittari tuli sahalle jo yli 20 vuotta sitten ja laitteet ovat aina toimineet erityisen luotettavasti. Nykyisissä Board Master Nova-N skannereissa meitä kiinnosti erityisesti molemmissa uudistuksissa laadutus ilman kappalekääntöä joka poistaa yhden mahdollisen häiriöpaikan varsinkin kovilla nopeuksilla ajettaessa. Lisäksi uutena ominaisuutena saatava lujuuslajittelu tuo kaivatun lisän lopputuotelaadutukseen, kun yhdellä ajokerralla pystytään optimoimaan useita erilaisia loppulaatuja”, Hakamäki kertoo.

Lue lisää sahatavaran skannauksen mullistavasta vikojen tunnistamismenetelmästä Buzzardista, tutustu tarkemmin BoardMaster-laadutusjärjestelmän hyötyihin tai ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

 

News and articles

Nähdään Ligna-messuilla

Nähdään Ligna-messuilla

Pitkän odotuksen jälkeen pääsemme jälleen tapaamaan Ligna-messuilla Hannoverissa! MiCROTEC toivottaa sinut tervetulleeksi tutustumaan alan uusimpiin innovaatioihin messuosastoillemme halleissa 25 ja 27. Koko Suomen-myyntitiimimme on mukana messuilla ja olisi mukava...

lue lisää
WordPress Image Lightbox Plugin