FinScan Web Report seuraa tuotantoasi tuore- ja kuivalajittelussa

3.2.2021

NOVA-laadutusjärjestelmämme kuvaa saheen tuore- tai kuivalajittelulaitoksella 10 eri suunnasta ja määrittää tarkasti puun viat sekä sahatavakappaleiden dimensiot ja laadun. Tuotantoa voi seurata reaaliajassa tai tietyiltä ajanjaksoilta FinScan Web Report -raportointiohjelmassa. Jos sahan käytössä on Finscan MOISTSPY -kosteusmittari, raportointityökalu kertoo myös saheen kosteuden, ja lujuuslajitteluohjelmistomme käyttäjille lujuusluokat.

FinScan Web Report on käytettävissä jokaiselta sahan verkossa olevalta koneelta eli myös etäyhteydellä mistä tahansa. Raportointia voi tarkastella useampi käyttäjä samanaikaisesti häiritsemättä toisiaan. Avoimen rajapinnan vuoksi raportointityökalu voidaan integroida yleisimpiin sahojen tuotannonohjausjärjestelmiin kuten PiiMegaan tai Trimbleen.

Versowood käyttää uutta FinScanin Web Reportia sekä tuore- että kuivalajittelulaitoksella.

– Seuraamme Web Reportista muun muassa laatujakaumaa, kuvauksen tulosta, mittoja ja katkontaa. Raportointityökalu on myös keskeinen osa tuotannonohjausprosessiamme, kertoo Versowoodin laatupäällikkö Timo Lehtonen.

– Uudesta FinScanin Web Reportista tarvittava tieto löytyy nopeasti ja samasta paikasta. Työkalu on helppo käyttää, ja se että ollaan verkossa eikä tuotannon koneella, on iso asia. Tuotannon tekeminen ei häiriinny ja selaimen kautta ohjelmaa pystyy käyttämään useampi käyttäjä samaan aikaan. Olemme saaneet olla mukana kehittämässä tuotetta ja pystyneet vaikuttamaan toimintoihin tarpeidemme mukaan, kertoo Lehtonen Web Reportin hyödyistä.

News and articles

Tavataan messuilla ja tapahtumissa 2023!

Tavataan messuilla ja tapahtumissa 2023!

Tänä vuonna olemme mukana seuraavilla messuilla ja tapahtumissa: ★ SAWTEC DAYS - Umeå, SWE - tammikuu, 18-19★ IHLA - Indianapolis, USA - helmikuu, 06-08★ SAWTEC DAYS - Örebro, SWE - helmikuu, 08-09★ MLMA - Missisippi, USA - helmikuu, 16-17★ SAWTEC DAYS - Ronneby, SWE...

lue lisää
WordPress Image Lightbox Plugin