Ura MiCROTECillä

Oletko sinä seuraava uusi microteciläinen?

Me kehitämme älykkäitä puun mittausjärjestelmiä mekaaniselle metsäteollisuudelle. Tekoäly ja koneoppiminen ovat avainasemassa tuotteidemme kehityksessä. Ratkaisumme perustuvat aina asiakkaan todelliseen tarpeeseen ja testaamme ennakkoluulottomasti uusia mahdollisuuksia. MiCROTECillä tuotekehitystä tehdään yhdessä asiantuntijoiden kanssa ympäri maailmaa.

Joten, jos olet innostunut teknologiasta ja etsit haastavia ja kiinnostavia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä, liity meihin!

Huipputiimimme kehittää laitteita ja ohjelmistoja, jotka parantavat sahojen tehokkuutta ja tuottavuutta kaikkialla maailmassa. Teemme läheistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, ja meillä on töissä hauskaa! Pääkonttorimme on Espoossa, maailman onnellisimman maan elinvoimaisimmassa kaupungissa.

Avoimet tehtävät Suomessa

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia tehtäviä, mutta lähetä meille avoin hakemus!

Tutustu avoimiin tehtäviin muualla konsernissa

Avoin hakemus

Olemme iloisia, että ura MiCROTECillä kiinnostaa sinua! Etsimme jatkuvasti teknologiasta ja innovaatioista syttyviä ammattilaisia. Jätä meille avoin hakemuksesi, niin pääsemme tutustumaan sinuun! Voit myös soittaa meille.

espoo@microtec.eu

Oletko tietojenkäsittelyn, ohjelmistokehityksen tai metsäalan opiskelija?
Hae meille lopputyön tekijäksi tai harjoitteluun

Jos opiskelet tietojenkäsittelyä (tekoäly ja koneoppiminen), ohjelmistokehitystä tai metsätaloutta, ja etsit lopputyön tekopaikkaa, niin tässä me olemme!
Kehitämme tuotteitamme yhdessä asiantuntijoiden kanssa ympäri maailmaa löytääksemme parhaat ratkaisut asiakkaillemme.

Ota meihin yhteyttä – olemme kiinnostuneita ideoistasi ja yhteistyöstä kanssasi!

Ajankohtaista

WordPress Image Lightbox Plugin