Maxicut

Maxicut – paras aseteoptimointi

Maxicut Best Cut -ratkaisu määrittelee uuden standardin sahauksen optimoinnille. Se huomioi parasta asetetta valittaessa tukin muodon, laadun ja lopputuotteen myyntiarvon lisäksi myös asiakaskohtaiset laatuvaatimukset.

Ohjelmisto simuloi ja laskee parhaan mahdollisen arvosaannon, joka voidaan saavuttaa yhdistelemällä erilaisia lopputuotteita. Maxicut Best Cut laskee sahaavien koneiden terien paikat ja sen tarkka sahausasetteen optimointi parantaa merkittävästi sahasi arvosaantoa. Maxicut Best Cut -ratkaisu voidaan myös integroida kaikkiin Microtec ohjelmistoihin, kuten Interopt – kokorungon katkaisun optimointiin, tai Winlog -tukkilajittelun optimointiohjelmaan.

Maxicut Best Cut laskee sahaavien koneiden terien paikat ja sen tarkka sahausasetteen optimointi parantaa merkittävästi sahasi arvosaantoa. Maxicut Best Cut -ratkaisu voidaan myös integroida kaikkiin Microtec ohjelmistoihin, kuten Interopt – kokorungon katkaisun optimointiin, tai Winlog -tukkilajittelun optimointiohjelmaan.

Paras mahdollinen arvosaanto

Maxicut Best Cut -ratkaisu käyttää Logeye 300 tai CT Log mittalaitteiden mittaustietoja.

Maxicutin ominaisuudet

  • Sahausasetteen optimointi lopputuotteen laadun ja arvon perusteella
  • Liitynnät sahalinjan ohjaukseen sisältäen erityyppiset sahalinjat vannesahoista profilointilinjoihin
  • Symmetriset tai epäsymmetriset asetteet
  • Hallitsee kaikki sahaustavat yksittäisestä kappaleesta läpisahaukseen, suora- tai kaarisahaten
  • Intuitiivinen, käyttäjäystävällinen käyttöliittymä
  • Priorisoi tuotannon tilaustesi tai asiakkaasi sahatavaran mittojen sekä laatuvaatimusten mukaisesti.
LATAA ESITE

Ajankohtaista

Lucidyne on nyt MiCROTEC Corvallis

Lucidyne on nyt MiCROTEC Corvallis

Kaksi vuotta sitten keskellä pandemiaa MiCROTEC osti Lucidynen, joka on tekoälypohjaisten mittausratkaisujen markkinajohtaja ja edelläkävijä Amerikan markkinoilla. Vuosi sitten julkistettiin tieto FinScanin nimeämisestä uudelleen MiCROTEC Espooksi ja Woodeyen MiCROTEC...

lue lisää
WordPress Image Lightbox Plugin