Tule meille töihin, ohjelmistosuunnittelija!

13.10.2021

Etsimme sinua

ohjelmistosuunnittelija

mukaan tiimiimme.

Tutkimus ja kehitys -tiimimme kehittää jatkuvasti olemassa olevia laitteitamme ja innovoi uusia tulevaisuuden ratkaisuja, jotta asiakkaamme hyötyisivät laadutuksesta sahaprosessin kaikissa vaiheissa parhaalla mahdollisella tavalla. Päätehtäväsi on olemassa olevien ohjelmistojemme kehitys sekä yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Tämän lisäksi osallistut erilaisten projektien toteutukseen.

Odotamme, että sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus ohjelmoinnista (Delphi / C++ / C#) ja osaat kirjoittaa algoritmeja. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, ja puhut sujuvasti suomen kielen lisäksi ainakin englantia.

Arvostamme, jos hallitset lisäksi seuraavanlaisia asioita: JavaScript, Angular, TypeScript, MySQL ja OpenGL/WebGL, kuten myös ymmärrystäsi tietoliikenteestä ja verkkotekniikoista, (UPD, TCP, http). Ajokortti on hyvä olla mahdollisia asiakaskäyntejä varten.

Erityisen iloisia olemme, jos sinulla on kokemusta teollisista ympäristöistä, etenkin sahateollisuudesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja kiinnostavia tuotekehitystehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Meillä on paitsi mukavaa töissä hyvien tyyppien kanssa myös kilpailukykyinen palkka ja hyvät työsuhde-edut. Töitä voidaan tehdä joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Tehtävä edellyttää matkustamista muutaman viikon vuodessa. Työkielemme on englanti.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostilla 25.10.2021 mennessä osoitteeseen espoo@microtec.eu. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Jaakko Salo, jaakko.salo@microtec.eu tai 010 208 5526.

Ajankohtaista

WordPress Image Lightbox Plugin