Liettualainen UAB Juodeliai vahvistaa tuotantoaan Microtecin CT Log -tukkitomografilla

1.2.2022

Microtec asentaa kesällä 2022 tukkitomografi CT Login liettualaisen UAB Juodeliain vuonna 2020 käyttöön otetulle tukkikentälle, jossa on jo ennestään käytössä Microtecin mittareita ja ohjelmistoja. Juodeliain laitos on suunniteltu käsittelemään lyhyitä pituuksia, erityisesti lehtipuita, ja siinä CT Log pääsee näyttämään vahvuutensa teollisessa lehtipuulajittelussa. Projektin tarkoituksena on koivun, poppelin ja lepän maksimaalinen laatulajittelu sekä tukin muodon äärimmäisen tarkka tunnistus kuoren alta. Lajittelunopeus tulee olemaan 130 metriä minuutissa.

– Microtecin mittareilla olemme saavuttaneet tasaisen tuotannon sekä entistä paremman arvosaannon ja lopputuotteen laadun, kertoo Juodeliain toimitusjohtaja Ignas Stasiukonis. – Kun olemassa olevaan laitekantaamme lisätään vielä uusi CT Log, laadun ja arvosaannon parannus on merkittävä, ja pystymme näin vastaamaan entistä paremmin markkinoiden vaatimuksiin.

Microtecin tukkimittari- ja ohjelmistoratkaisujen lisäksi UAB Juodeliai käyttää Microtec Winlog GPS-järjestelmää, joka mahdollistaa tukkikentän kuljetusten optimoinnin. Sen lisäksi Juodeliain käytössä on simulaatiotyökalu, jolla voidaan simuloida sahausasetteita etukäteen ja näin hallita tilauksia, tuotantokustannuksia sekä tukkikenttää arvosaannon maksimoimiseksi.

Ajankohtaista

Lucidyne on nyt MiCROTEC Corvallis

Lucidyne on nyt MiCROTEC Corvallis

Kaksi vuotta sitten keskellä pandemiaa MiCROTEC osti Lucidynen, joka on tekoälypohjaisten mittausratkaisujen markkinajohtaja ja edelläkävijä Amerikan markkinoilla. Vuosi sitten julkistettiin tieto FinScanin nimeämisestä uudelleen MiCROTEC Espooksi ja Woodeyen MiCROTEC...

lue lisää
WordPress Image Lightbox Plugin