FinScan Web Report seuraa tuotantoasi tuore- ja kuivalajittelussa

3.2.2021

NOVA-laadutusjärjestelmämme kuvaa saheen tuore- tai kuivalajittelulaitoksella 10 eri suunnasta ja määrittää tarkasti puun viat sekä sahatavakappaleiden dimensiot ja laadun. Tuotantoa voi seurata reaaliajassa tai tietyiltä ajanjaksoilta FinScan Web Report -raportointiohjelmassa. Jos sahan käytössä on Finscan MOISTSPY -kosteusmittari, raportointityökalu kertoo myös saheen kosteuden, ja lujuuslajitteluohjelmistomme käyttäjille lujuusluokat.

FinScan Web Report on käytettävissä jokaiselta sahan verkossa olevalta koneelta eli myös etäyhteydellä mistä tahansa. Raportointia voi tarkastella useampi käyttäjä samanaikaisesti häiritsemättä toisiaan. Avoimen rajapinnan vuoksi raportointityökalu voidaan integroida yleisimpiin sahojen tuotannonohjausjärjestelmiin kuten PiiMegaan tai Trimbleen.

Versowood käyttää uutta FinScanin Web Reportia sekä tuore- että kuivalajittelulaitoksella.

– Seuraamme Web Reportista muun muassa laatujakaumaa, kuvauksen tulosta, mittoja ja katkontaa. Raportointityökalu on myös keskeinen osa tuotannonohjausprosessiamme, kertoo Versowoodin laatupäällikkö Timo Lehtonen.

– Uudesta FinScanin Web Reportista tarvittava tieto löytyy nopeasti ja samasta paikasta. Työkalu on helppo käyttää, ja se että ollaan verkossa eikä tuotannon koneella, on iso asia. Tuotannon tekeminen ei häiriinny ja selaimen kautta ohjelmaa pystyy käyttämään useampi käyttäjä samaan aikaan. Olemme saaneet olla mukana kehittämässä tuotetta ja pystyneet vaikuttamaan toimintoihin tarpeidemme mukaan, kertoo Lehtonen Web Reportin hyödyistä.

Ajankohtaista

Tule meille töihin laadutusasiantuntijaksi!

Tule meille töihin laadutusasiantuntijaksi!

Etsimme sinua laadutusasiantuntija Etsimällämme henkilöllä on mielellään taustaa soveltavassa matematiikassa ja ohjelmoinnissa, mutta myös matematiikan ja fysiikan yleiskoulutus on mahdollinen. Tehtäviisi laadutusasiantuntijana kuuluu lujuuslajitteluohjelmistomme...

lue lisää
Muutamme uusiin tiloihin Espoossa 14.6.2021

Muutamme uusiin tiloihin Espoossa 14.6.2021

Tämä vuosi on ollut täynnä iloisia muutoksia ja nyt tulee yksi lisää, kun muutamme 14. kesäkuuta uusiin tiloihin Espoossa! Uusi osoitteemme on Klovinpellontie 1-3, 02180 Espoo. Saamme uusiin tiloihimme myöhemmin tänä vuonna myös näyttelytilan, jossa voi tutustua...

lue lisää
WordPress Image Lightbox Plugin