Etsimme sinua, ohjelmistosuunnittelija (kuvankäsittely ja konenäkö)

13.10.2021

Nyt etsimme sinua

ohjelmistosuunnittelija, kuvankäsittely ja konenäkö

mukaan tiimiimme.

Tutkimus ja kehitys -tiimimme kehittää jatkuvasti olemassa olevia laitteitamme ja innovoi uusia tulevaisuuden ratkaisuja, jotta asiakkaamme hyötyisivät laadutuksesta sahaprosessin kaikissa vaiheissa parhaalla mahdollisella tavalla. Päätehtäväsi on konenäköjärjestelmän kehitys ja ylläpito. Tämän lisäksi osallistut erilaisten projektien toteutukseen.

Odotamme, että sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus ohjelmoinnista (esim. Delphi, C++, C# tai Java). Kykenet itsenäiseen työskentelyyn, ja puhut sujuvasti suomen kielen lisäksi ainakin englantia.

Tähän tehtävään tarvitaan osaamista erilaisista kuvantamis- tai kamerateknologioista sekä kuvankäsittelyalgoritmeista. Perusteet näihin olet voinut hankkia koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Deep Learning -osaaminen lasketaan tehtävässä eduksi. Ajokortti on hyvä olla mahdollisia asiakaskäyntejä varten.

Erityisen iloisia olemme, jos sinulla on kokemusta teollisista ympäristöistä, etenkin sahateollisuudesta.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja kiinnostavia tuotekehitystehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Meillä on paitsi mukavaa töissä hyvien tyyppien kanssa myös kilpailukykyinen palkka ja hyvät työsuhde-edut. Töitä voidaan tehdä joustavasti ajasta ja paikasta riippumatta. Tehtävä edellyttää matkustamista muutaman viikon vuodessa. Työkielemme on englanti.

Lähetä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoiveesi sähköpostilla 25.10.2021 mennessä osoitteeseen espoo@microtec.eu. Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa teknologiajohtaja Jaakko Salo, jaakko.salo@microtec.eu tai 010 208 5526.

Ajankohtaista

Tule meille töihin, ohjelmistosuunnittelija!

Tule meille töihin, ohjelmistosuunnittelija!

Etsimme sinua ohjelmistosuunnittelija mukaan tiimiimme. Tutkimus ja kehitys -tiimimme kehittää jatkuvasti olemassa olevia laitteitamme ja innovoi uusia tulevaisuuden ratkaisuja, jotta asiakkaamme hyötyisivät laadutuksesta sahaprosessin kaikissa vaiheissa parhaalla...

lue lisää
WordPress Image Lightbox Plugin